Over mij

Even kennismaken

Graag stel ik mezelf aan jullie voor! Mijn naam is Jessica Vastenburg, gediplomeerd Allround Hairstylist. Van je passie je werk mogen maken, is het mooiste wat er is. Als klein meisje riep ik altijd al dat ik kapster wilde worden, totdat mijn tante zei dat je dan ook neusharen moest knippen. Dit was toen even slikken. Voor een bepaalde tijd wist ik niet wat mijn droombaan was. Waar ik wel van overtuigd was, was dat ik ooit een eigen onderneming wilde beginnen.
Een aantal jaar geleden begonnen toch opnieuw de kriebels voor het kappersvak. Ik schreef me in voor de particuliere kappersopleiding en na deze met succes te hebben behaald, bleef ik mij ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen. De cursussen die ik onder andere heb gedaan zijn: nieuwe trends, nieuwe technieken, nieuwe onderdelen zoals hair extensions, keratine behandelingen en nog veel meer.  Het kappersvak is en blijft mijn grootste passie.
Door de jaren heen ben ik begonnen als kapster aan huis, dus van mijn passie had ik al mijn werk gemaakt. Maar om nu toch echt mijn eigen salon te openen is een droom die werkelijkheid wordt.

Je bent van harte welkom in mijn Salon in Voorthuizen.

Jessica Vastenburg

Wist je dat

In het zelfde gebouw als Salon Stylish ook een medisch pedicure is gevestigd? Hoe makkelijk is dat?